Pyetja:

A është e mundur që një njeri të varroset dhe pas 3 orësh të nxirret? Edhe dënimi i varrit ishte shumë i rëndë se edhe fytyra ishte zgjatur nga dënimi i varrit.

Përgjigja:

Falënderimet i takojnë Allahut, paqja dhe bekimet e Tij qofshim mbi të dërguarin e Tij Muhamed, mbi familjen, shokët dhe të gjithë ata që ndjekin rrugën e tij deri në Ditën e Gjykimit

Vëlla i dashur, pytja për të cilën jeni të interesuar të dini, gjërësisht i jemi përgjigjur më heret prandaj mund të ktheheni atje:

Na dërgoni ndonjë informacion

Alaudin Abazi

29.07.2006