Pyetje:

Selam! Ju përshëndes për punën e mrekullueshme të redaksisë suaj. Pyetja ime është e rëndësishme për të gjithë të rinjtë. A mund të lind ndonjë sëmundje nga vetëkënaqësia? Allahu ju shpërbleftë!

Përgjigje:

Falënderimet i takojnë Allahut, paqja dhe bekimet e Tij qofshim mbi të dërguarin e Tij Muhamed, mbi familjen, shokët dhe të gjithë ata që ndjekin rrugën e tij deri në Ditën e Gjykimit.

Përgjigjen e kësaj pyetjeje do ta gjeni këtu:

http://www.klubikulturor.com/Si%20te%20largohem%20nga%20masturbimi.htm

Alaudin Abazi