Muzika (pyetje) – Hoxhë Ismail Bardhoshi

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Ismail Bardhoshi thotë: Muzika (pyetje)?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: