Pyetja:

A lejohet tregtia me jomuslimanët?

***

Përgjigjja:

Profeti ﷺ i barazonte në çështjet e tegtisë duke mos bërë dallim ndërmjet muslimanëve dhe jomuslimanëve, blinte nga çifutët njësoj siç blinte nga muslimanët.

Abdurrazak Afifi, “Fetaua ue rasail” faqe 476