Pyetja:

Kur dikush dëshiron të të falë pasuri çfarë duhet t’i themi?

***

Përgjigjja:

Kur dikush dëshiron të të falë pasuri, sipas sunetit bëjmë dua kështu:

بَارَكَ اللَّهُ لَكَ فِي أَهْلِكَ وَمَالِكَ.

Bãrakall-llãhu leke fĩ ehlike we mãlike!

(Allahu të dhëntë bereqet në familjen dhe pasurinë tënde!) [1]

————————————–

[1] Buhariu