Pyetja:

A ështe gjynah nëse nuk e thërras vjehrrën “nënë”?

***

Përgjigjja:

Nuk është obligim që nëna e burrit të thirret me “nënë”, andaj edhe nuk keni gjynah nëse nuk e thirrni ashtu. Nëse më parë e keni thirrur në shenjë respekti ndaj saj dhe ndaj burrit tuaj, nuk ka prish punë fare.

Allahu e di më së miri!

Muhamed Dërmaku