Pyetja:

Çfarë themi pas reshjeve të shiut?

***

Përgjigjja:

Pas reshjeve të shiut e themi duanë:

مُطِرْنَا بِفَضْلِ اللَّهِ وَرَحْمَتِهِ.

Muṭirnã bi faḍlil-lãhi we raḥmetihi.

(Reshjet e shiut ranë me mirësinë e Allahut dhe mëshirën e Tij).[1]

—————————–

[1] Buhariu dhe Muslimi