Pyetja:

Në ëndërr pashë se m’u djegën flokët, ndërsa vëllau im u mundonte ta ndalë flakën me duar, por flaka veç rritej edhe më shumë. Pastaj, ai m’a kapi kokën dhe m’a futi në ujë. Ju lutem, m’a jepni një shpjegim.

***

Përgjigjja:

Komentimi i ëndrrës është se t’i duhet të pendohesh tek Allahu sepse ke bartur fjalët në mes të muslimanëve derisa ke shkaktuar prishjen e vëllezërve muslimanë për shkak të bartjes së fjalëve tua. Kthehu dhe pendohu tek Allahu.

Husejn Serraxh