Pyetje: A i lejohet gruas me menstruacione apo lehonës që të hajë e të pijë gjatë Ramazanit?

Përgjigje: “Asaj i lejohet që të hajë e të pijë lirisht, por në të njëjtën kohë duhet që të mos e shohin fëmijët e vegjël, sepse ata nuk e kuptojnë këtë gjë dhe mund të mendojnë se ajo e prish agjërimin pa asnjë shkak.”

Përgjigjet Shejh uthejmini (Allahu e mëshiroftë!)

Libri “Pyetje dhe përgjigje mbi çështjen e gruas në Islam”