Pyetja:

A lejohet t’iu themi xhematit pas namazit: “Allahu ta bëftë kabull”?

***

Përgjigjja:

Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit!

Falënderimi i takon Allahut. Paqja dhe bekimi i Allahut qofshin mbi të Dërguarin e fundit të Allahut, mbi familjen e tij, shokët e tij dhe të gjithë ata që ndjekin rrugën e tij deri në Ditën e Gjykimit.

Kur kjo bëhet traditë, kthehet në bidat. Allahu e di më së miri.

Imam dr. Ahmed Kalaja