Pyetja:

A i lejohet gruas shtatzënë që të caktojë dikë tjetër për të gjuajtur guralecët në vend të saj?

***

Përgjigjja:

Nëse ajo frikësohet për foshnjën apo është e dobët fizikisht dhe nuk mundet t’i gjuajë vetë guralecët, atëherë i lejohet të caktojë dikë tjetër që t’i gjuaj për të.

Shejh Salih el-Feuzan, “Durusu ue fetaua el-Haxh”

Përktheu: Unejs Sheme