Pyetja:

A ju lejohet femrave që të këndojnë ilahi para  meshkujve të huaj, si p.sh. kur ka ders në ndonjë shtëpi të kulturës apo duhet të jenë të gjitha femra dhe në çfarë kushtesh lejohet kjo?

***

Përgjigjja:

Jo nuk lejohet, por nëse janë ato vetëm (pa meshkuj) ju lejohet.

Bedri Robaj