Pyetja:

A lejohet ndërhyrja kirurgjike në buzë meqë aty e kam një shenjë?

***

Përgjigjja:

Falënderimi i takon Allahut. Paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi Pejgamberin ﷺ

Ndërhyrja e cila do të bëhet nëse është për ta larguar shëmtinë (apo mos efektivitetin e asaj pjese) e cila është bërë nga ajo shenjë në buzë, atëherë lejohet.

Hoxhë Zejd Haziri