Pyetja:

A mundem të bëj dhikër me tespih gjersa e dëgjoj hutben e xhumasë?

***

Përgjigjja:

Jo, kjo kurrsesi nuk lejohet dhe është e ndaluar, gjithashtu do ta bënte xhumanë të pavlefshme për ju.

Shejh Asim El Hakim

1 Koment

Comments are closed.