Pyetja:

A lejohet të falemi para pasqyrës?

***

Përgjigjja:

Falënderimi i takon Allahut. Paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi Pejgamberin ﷺ.

Përderisa ti nuk shpërqëndrohesh nga ajo nuk ka diçka të keqe të falesh para pasqyrës.

Shejh Asim el Hakim