Pyetja:

A lejohet të ndahem nga i fejuari nëse i gjejmë që flet me mesazhe me femra të tjera?

***

Përgjigja:

Nëse rasti ndikon që ti (e fejuara në këtë rast) të mos ndjesh më dashuri dhe respekt për të fejuarin tënd, atëherë lejohet të ndahesh. Nëse mundesh t’ia falësh, shpreso për shpërblim te Allahu, përndryshe të lejohet të ndahesh nga ai.

Imam Dr. Ahmed Kalaja