Pyetja:

Lutja që bën miku për të zotin e ushqimit

***

Përgjigjja:

Lutja që bën miku për të zotin e ushqimit është:

اللَّهُمَّ بَارِكْ لَهُمْ فِيمَا رَزَقْتَهُم، وَاغْفِرْ لَهُمْ وَارْحَمْهُمْ.

All-llãhumme bãrik lehum fĩ-mã razeḳtehum weġfir lehum, werḥamhum.

(O Allah! Bëje të begatshëm rrizkun (furnizimin) që u ke dhënë, fali dhe mëshiroji).[1]

——————————

[1]Muslimi.