Pyetja:

Si ta largoj frikën nga krijesat e padukshme, xhinët?

***

Përgjigjja:

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Bekir Halimi, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: