Pyetje:

Unë kam djem dhe vajza në shkollë, ku mësohet Kuran. Ata marrin bursa. A lejohet për prindërit t’i përdorin këto të holla për nevoja familjare, apo duhet që të ruhen posaçërisht për fëmijët?

Përgjigje:

Këto janë në dispozicion të babait. Babait i lejohet të marrë bursat e tyre. Megjithatë, është më mirë që ai t’i shpenzojë ato për nevojat e fëmijëve.

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com