Pyetja:

Kur marr abdes më del gjak nga mishi i dhëmbëve. A e prish kjo abdesin edhe pse sasia e gjakut është e shumtë?

***

Përgjigjja:

Jo, kjo inshaAllah nuk e prish abdesin. Përfundoje abdesin dhe falu.

Shejh Salih el-Feuzan, “Sherh Ighathat-il-Lahfan” (39)