Pyetja:

A e prish kremi i flokëve abdesin?

***

Përgjigjja:

Në qoftë se kremi është i trashë dhe e pengon ujin të arrijë lëkurën, ky krem duhet të largohet para abdesit. Nëse nuk është e trashë, nuk ndikonë në abdes.

Fetva nga el-Lexhnah ed-De’imah nr. 18458