Pyetja:

A i lejohet femrës muslimane të punoj në “shtëpi të pleqve”?

***

Përgjigjja:

Fillimisht për femrën nuk preferohet puna në ato vende ku gjinitë janë të përziera, sidomos në rastin tuaj kjo mund të jetë edhe haram, sepse ju duhet të kujdeseni dhe t’i pastroni burrat e huaj. Andaj, për hir të Allahut apelojmë të hiqni dorë nga kjo punë dhe shpresoni te Allahu që do t’ua zëvendësoj me një punë të mirë dhe më të hajrit.

Hoxhë Irfan Salihu