Pyetja:

A e kam gjynah me shku në ekskursion unë që jam mashkull?

***

Përgjigjja:

Jo nuk është gjynah për mashkullin që të shkojë në ekskursion, por me kusht që t’i përmbahet programit ditor dhe jetësor të Sheriatit, pra ta fal namazin, t’iu largohet pëzierjeve të gjinive, vendeve ku pihet alkooli dhe të ruhet në përgjithësi prej harameve etj.

Muhamed Dërmaku