Pyetja:

Kam një pyetje për ju:dy të rinj që janë të martuar, tani 2 vite, janë të lidhur, nuk mund të kenë marrëdhënie prej ditës së parë. Kërkoj nga ju të më tregoni një dua?

***

Përgjigjja:

Allahu ua lehtësoftë këtë problem dhe ua shndërroftë durimin e dyanshëm në favore dhe shpërblime. Problemin, të cilin ju e keni përmendur, është një sprovë që elhamduliLah ka shërim. Ata dy të rinj, duhet të lajmërohen te ndonjë hoxhë i mirëfilltë që bën lexim të Kur’anit dhe njihet për devotshmëri dhe ai do t’i udhëzojë për hapat e mëtutjeshëm çfarë ata duhet ndërmarrë për të dalë prej kësaj sprove. Mos e neglizhoni këtë porosi!

Muhamed Dërmaku