Pregnant muslim woman touches belly. Lady in hijab expecting child strokes her belly. Future mother. Health, care, maternity parenting. Vector illustration on white background in trendy flat style.

Pyetje:

A lejohen marrdhëniet me bashkëshorten gjatë shtatëzanisë?

Përgjigje:

Falënderimi i takon Allahut. Paqja dhe bekimi i Allahut qofshin mbi të Dërguarin e fundit të Allahut, mbi familjen e tij, shokët e tij dhe të gjithë ata që ndjekin rrugën e tij deri në Ditën e Gjykimit.

Po lejohen, madje pëlqehen, por me kujdes e më me qetësi, sepse mund edhe të dëmtojnë foshnjën. Arabët thonë një shprehje se marrëdhëniet seksuale me bashkëshorten në shtatëzani i shtojnë bukurinë fëmijës.

Allahu e di më së miri.

Ahmed Kalaja