Pyetja:

A është e lejushme që të bëj marrëveshje me një depo të materialit, që nëse unë i bëj shitje 1000 euro, rreth 100 euro prej tyre të më takojnë mua?

***

Përgjigjja:

Kjo lejohet, nuk ka asgjë të keqe. Ti je punëtor dhe je agjent tregtar tek ai shitës dhe për të stimuluar, ai thotë se nëse ti shet kaq, kaq është përqindja që unë do ta jap.

Nuk shoh asgjë të keqe në këtë marrëveshje as që ka ndonjë telashe në këtë aspekt.

Hoxhë Enis Rama

Comments are closed.