Pyetja:

Si ta gjejmë një nuse të mirë?

***

Përgjigjja:

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Bekir Halimi, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: