Pyetja:

Kam dëgjuar disa njerëz të cilët e ndalojnë gjumin pas kohës së ikindisë. Sa i vërtetë është ky mendim?

Përgjigja:

Gjumi pas kohës së ikindisë është bërë zakon të praktikohet nga disa njerëz dhe nuk ka problem në këtë veprim. Hadithet që flasin për ndalimin e të fjeturit pas kohës së ikindisë nuk janë hadithe të sakta.
Komisioni i Përhershëm për Fetva

Përktheu: Fatjon Jusufi

Udhaebesimtareve.com