Pyetja:

Pse ndjejmë lodhje gjatë leximit të Kuranit?

***

Përgjigjja:

Falënderimi i takon Allahut. Paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi Pejgamberin ﷺ

Leximi i Kuranit është një ibadet madhështor, andaj shejtani tenton të na largon dhe ndalon përmes lodhjes, cytjeve, përgjumësisë etj., por ne duhet përpjekur fort për t’i mposhtur këto dhe për të qenë të vazhdueshëm në leximin e Kuranit.

Hoxhë Bekir Halimi

Comments are closed.