Pyetja:

Kam blerë rroba të shtrenjta me paratë e vjedhura. Njerëzit prej të cilëve i kam vjedhur ato para nuk i njoh dhe as nuk kam më para. Jam penduar. Çfarë duhet të bëjë me ato rroba? A mundem t’i mbajë ato? Apo është më mirë që t’i hedhi tutje?

***

Përgjigjja:

Dhuroja ato muslimanëve të varfër, apo shiti ato dhe ato para jepi tek personat e varfër.

Shejh Asim El Hakim

1 Koment

Comments are closed.