Pyetja:

A është e ndaluar që sofra të qëndrojë e shtruar për kohë të gjatë dhe të shfrytëzohet edhe për çaj?

***

Përgjigjja:

Jo, nuk është e ndaluar që sofra të mbetet e shtruar edhe gjatë pirjes së çajit, ngrënies së ndonjë peme apo ëmbëlsire, etj.

Muhamed Dërmaku