Pyetja:

A duhet t’i djegim thonjtë edhe flokët kur t’i prejmë?

***

Përgjigjja:

Mund t’i humbni apo t’i vendosni ku të doni. Është përhapur gabimisht ideja se urdhërohet me hadith djegia e thonjve dhe flokëve.

Hussein Serraxhi