Pyetja:

A falen sunetet në përfundim të namazeve të bashkuara?

***

Përgjigjja:

Sunetet falen në përfundim të namazeve që janë bashkuar dhe nuk ka asnjë problem që personi bashkë me sunetet të falë edhe vitrin në përfundim të namazeve të akshamit dhe jacisë (kur bashkohen), edhe nëse nuk ka hyrë koha e vërtetë/e saktë e namazit të dytë të bashkuar.

Shejh Ali el Halebi el Atheri

Përktheu: Xhabir Sheme