Pyetja:

A mundet të ndikojë mësyshi tek një çift i martuar dhe të bëhet shkak që njëri nga partnerët të tradhtojë?

***

Përgjigjja:

Mësyshi mund të ndikojë që çifti të divorcohen, por nuk munden ta fajësojnë atë nëse njëri prej tyre bie në zina.

Shejh Asim El Hakim