Pyetja:

Unë ngritem menjëherë pas faljes së namazit dhe ulem në safin e fundit e bëj dhikrin, a jam duke vepruar gabim?

***

Përgjigjja:

Më e mira është të qëndrosh në të njëjtin vend dhe të përfundosh dhikrin, por nuk ke gjynah edhe pse ndryshon vendin.

Shejh Asim El Hakim

1 Koment

Comments are closed.