Pyetja:

Dyshoj se kam sihër dhe mendoj se dikush ma ka prerë nafakën për martesë!

***

Përgjigja:

Nëse dyshoni në këtë gjë, mund të shkoni te ndonjë hoxhë i cili di të bëjë rukje duke lexuar Kuran dhe aty mund të konstatoni se keni apo jo sihër. Por, keni kujdes nga të ashtuquajturit hoxhallarë, fallxhorët, etj.

Muhamed Dërmaku