Pyetja:

Jam një vajzë 18 vjeçare dhe jam në vitin e dytë të studimeve. Gjatë natës kur flej, flas shumë jerm. Çka më këshilloni të bëj?

***

Përgjigjja:

Keni kujdes motër, t’i lexoni duatë e gjumit dhe të flini me abdes. Kur ta shtroni shtratin, para se të shtriheni, fshijeni me dorë duke fryer në të dhe duke lexuar “edhubilahi mine shejtani rraxhim” , dhikrin para fjetjes etj që i gjeni tek liberthi Mburoja e Muslimanit.

Bedri Robaj