Pyetja:

Kam djalin 2 vjeç, por ende nuk ka filluar të ecë. Më kanë thënë se nëse ia dërgoj çorapet tre të premte radhazi në xhami do të filloj të ec, a është kjo e vërtetë apo si qëndron kjo çështje?

***

Përgjigjja:

Jo, kjo nuk është aspak e vërtetë. Është nga shpifjet dhe gënjeshtrat e njerëzve të padijshëm.

Dr. Shefqet Krasniqi

Comments are closed.