Pyetja:

Qysh me i largu mendimet e këqia?

***

Përgjigjja:

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Abil Veseli, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: