Pyetja:

Unë jam në muajin e shtatë të shtatzënisë dhe një ditë kisha disa gra mysafire të cilat në bisedë e sipër më thanë se foshnjës kur të lind para se t’i mbush 6 javë nuk bën t’i priten thonjtë. Sa është e vërtetë kjo?

***

Përgjigjja:

Para se fëmija t’i mbush 6 javë, nuk ka kurrfarë baze në fe dhe si e tillë nuk duhet respektuar, por duhet vepruar sipas nevojës.

Muhamed Dërmaku