Pyetja:

A është e vërtetë se nuk duhet të pastrohet shtëpia ditën e martë dhe të premte?

***

Përgjigjja:

Jo, nuk kanë bazë askund këto dukuri. Këto janë doke të njerëzve dhe nuk duhet t’u besohet atyre. Dhe, duhet të këshillohen ata persona që mendojnë kështu se është haram t’u besohet këtyre. Këto me shumë kanë ardhur nga sekte të devijuara, si: sufizmi, shiizmi, etj.

Dr. Shefqet Krasniqi