Pyetja:

A është e vërtetë se Pejgamberi ﷺ i dëgjon salavatet e thëna pranë varrit të tij?

***

Përgjigjja:

Allahu ka caktuar melaike për këtë, ato do të i përcjellin salavatet tona tek Pejgamberi ﷺ nga kudo në botë që ne i themi, jo vetëm pranë varrit të tij, paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të.

Shejh Asim El Hakim

1 Koment

Comments are closed.