Pyetja:

A të hamë iftar së pari apo të falim akshamin?

***

Përgjigjja:

Nga Pejgamberi ﷺ është përcjellur se ai fillimisht e ka prishur agjërimin me tre hurma ose me ujë, pastaj e ka falur namazin e akshamit me xhemat dhe më pas ka ngrënë iftar.

Hoxhë Bekir Halimi