Pyetja:

Kam parë në ëndërr sikur nëna ime dhe vëllai i madh bënin kurban vëllain tim të vogël. A mund të më tregoni përmbajtjen e kësaj ëndrre?

***

Përgjigjja:

Allahu e di më së miri, por si duket zemra e nënës tënde dhe vëllait tënd të madh janë të lidhura me këtë botë dhe janë të dhënë pas kësaj bote. Ju këshilloj që ata dy të kthehen tek Allahu dhe të pendohen dhe të mendojnë për botën tjetër.

Husejn Es-Serraxh