Pyetja:

A është e lejueshme që të dal me një djalë me të cilin jam e njoftuar familjarisht, por ende nuk jemi të fejuar?

***

Përgjigjja:

Motër muslimane, ju pse jeni të njoftuar familjarisht nuk d.m.th. që e keni të lejuar të komunikoni me të ngase ai është ende i huaj për ty, por fejohuni dhe pastaj jeni më larg harameve.

Bedri Robaj