Pyetja:

A lejohet transplanti i mjekrrës? Mjekra nuk më është rritur asnjëherë ndonëse kam arritur moshën. Cili është gjykimi islam për këtë?

***

Përgjigjja:

Kjo nuk është aspak e nevojshme. Allahu ka kërkuar nga burrat të rrisin mjekrën dhe mos ta prejnë, Ai nuk ka kërkuar ta trashin apo zgjasin atë. Gjithçka që është e natyrshme mjafton.

Shejh Asim El Hakim

1 Koment

Comments are closed.