Pyetja:

A është haram me hy në xhami me parfum, me marr abdes dhe me qit parfum?

***

Përgjigjja:

Pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Abil Veseli, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: