Pyetja:

A është i saktë namazi i falur pas atij që pi duhan?

***

Përgjigjja:

Po, namazi pas tij është i saktë. Ngase atij që i pranohet namazi po ashtu i pranohet dhe imamllëku, por një person i tillë që pi duhan nuk është i përshtatshëm për të qenë imam dhe as nuk duhet të prijë në namaz.

Shejh Abdulmuhsin el-Abbad

Përktheu: Unejs Sheme