Pyetja:

A mjafton nijeti i agjërimit me zemër apo duhet shqiptuar atë me gojë?

***

Përgjigjja:

Mjafton fakti që jemi zgjuar nga gjumi për syfyr për nijetin e agjërimit dhe nuk ka nevojë ta shqiptojmë atë me gojë.

Hoxhë Bekir Halimi