Pyetja:

Femrat muslimane si të bëjnë ibadet kur kanë shumë punë në shtëpi?

***

Përgjigjja:

Falënderimi i takon Allahut. Paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi të Dërguarin e Allahut, ﷺ

Femrat muslimane të cilat kanë shumë punë në shtëpi dhe nuk mund të kalojnë shumë kohë duke lexuar Kuran, i këshillojmë të dëgjojnë Kuran, derse nga telefonët e tyre apo të angazhohen me dhikër.

Hoxhë Bekir Halimi